جهان امروز جهان امروز .

جهان امروز

دندان پزشكي بارداري

با وجود تمام هشدارهايي كه در مورد چكاپ‌هاي قبل از بارداري داده مي‌شود، گاهي اوقات نمي‌شود همه چيز را كنترل كرد يا ممكن است در حين بارداري مشكلاتي براي شما ايجاد شود. يكي از مشكلاتي كه بيشتر زنان در اين دوران دارند، مربوط به دندانپزشكي بارداري است و بسياري از آنها مي‌خواهند بدانند آيا مي‌توانند در اين دوران به دندانپزشك مراجعه كنند يا خير؟ آيا همه‌ي كارهاي دندانپزشكي براي زنان باردار خطرناك است؟ آيا روش‌هاي خاصي براي معالجه‌ي مشكلات دنداني در زنان باردار وجود دارد يا خير؟ در اين مقاله قرار است به اين سوالات و سوالاتي از اين دست پاسخ دهيم.

دهانشويه در بارداري

دهانشويه ها بعد از مسواك زدن و نخ دندان كشيدن از اصلي ترين راه هاي ارتقاي بهداشت دهان و دندان و داشتن لبخندي سالم هستند. آنها از آنچه كه تصور مي كنيد كاربردي تر هستند و فوايد بسيار زيادي براي دهان و دندان ما دارند. آنچه در اين مقاله مي خوانيد اطلاعات كاملي درباره انواع محلول هاي دهان شويه، فوايد و كاربرد آن ها، نحوه استفاده و نحوه خريد آن ها است.

طريقه استفاده از دهانشويه

بسياري از دندانپزشكان معتقدند كه مسواك زدن (دو بار در روز با خمير دندان حاوي فلورايد) مي تواند فلورايد كافي براي محافظت از در برابر پوسيدگي دندان را فراهم مي كند. اما اگر مستعد پوسيدگي هستيد، مي توانيد علاوه بر مسواك زدن و نخ دندان كشيدن ، از دهان شويه حاوي فلورايد استفاده كنيد.

 

براي استفاده صحيح از اين محلول ها نكات زير را دنبال كنيد:

  • از مقدار مناسب استفاده كنيد. براي اين كار برچسپ روي محلول را بخوانيد
  • دهانشويه را قورت ندهيد. مقادير بالاي فلورايد در صورت بلعيده شدن مي توان مسموميت ايجاد كند.
  • بعد از خارج كردن محلول از دهان دست كم تا 30 دقيقه چيزي نخوريد تا اثر فلورايد كاهش نيابد.
  • بعد از ريختن محلول شوينده در داخل دهان، دهان خود را ببنديد و با محلول را داخل دهان خود بچرخانيد

به طور كلي براي استفاده از دهانشويه در بارداري نياز داريد تا با يك پزشك متخصص در اين زمينه مشورت كنيد.

كشيدن دندان در بارداري و سخن آخر

كشيدن دندان، آخرين چاره براي دندانپزشكان است و در صورت امكان همواره تلاش مي‌كنند از كشيدن دندان خودداري كنند. اما اگر دندان شما در اثر پوسيدگي يا كرم خوردگي بيش از حد آسيب ديده باشد به طوري كه نتوان آن را ترميم كرد، مي‌تواند سلامت دهان شما را در معرض خطر قرار دهد و بايد كشيده شود. نگران نباشيد امكان كشيدن دندان در دندانپزشك بارداري نيز وجود دارد. اما دندانپزشك ممكن است سه ماهه‌ي دوم بارداري را به عنوان زمان ايده آل براي اين كار توصيه كند زيرا در انجام اين روش درماني بايد از عكسبرداري استفاده شود.

اگر پوسيدگي دندان به قسمت داخلي دندان شما در انتهاي عصب برسد، مي‌تواند بسيار دردناك باشد. عصب كشي مي‌تواند با برداشتن بافت آلوده و ترميم دندان با تاج طبيعي، جلوي درد را بگيرد، بنابراين نيازي به كشيدن دندان نيست.

اگر نمي‌توانيد درد دندان را تحمل كنيد، مي‌توانيد عصب كشي را در هر مرحله از بارداري انجام دهيد و نبايد آن را به تأخير بياندازيد. با اين حال، از آنجايي كه اشعه‌ي ايكس براي اين كار استفاده مي‌شود، زمان ايده آل براي انجام آن در سه ماهه‌ي دوم است.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۱۹:۳۴ توسط:netware موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :