جهان امروز جهان امروز .

جهان امروز

كشيدن دندان و استفاده از دهانشويه در بارداري

كشيدن دندان، استفاده از دهانشويه و يا هر چيز ديگري در دوران بارداري مي‌تواند به نوبه خود خطر آفرين باشد. بالا رفتن اختلالات هورموني مي‌تواند باعث بروز مشكلات متعددي در بدن شود كه اگر بهداشت و مراقبت هاي مخصوص صورت نگيرد مي‌تواند تبعات جبران ناپذيري را به همراه داشته باشد. امروز در اين مقاله قصد داريم تا بيشتر در مورد كشيدن دندان و استفاده از دهانشويه در دوران بارداري صحبت كنيم با ما همراه باشيد.

دندانپزشكي

قبل از هر چيز بايد بدانيد كه بارداري مي‌تواند از جهت منفي بر سلامت دندان‌ها تاثير بگذارد بخصوص اگر مادر كلسيم كافي دريافت نكند پس – چه چكاپ دنداني قبل از بارداري انجام داده باشيد يا نداده باشيد- ممكن است در اين دوران دچار مشكلات دنداني شويد. اما آيا دندانپزشكي بارداري بي‌خطر است؟

بيهوشي

در دوران بارداري، دندانپزشك از كمترين ميزان بيهوشي ممكن براي انجام عمل استفاده مي‌كند اما هنوز به اندازه‌اي است كه براي كمك به شما در احساس آرامش موثر باشد. وقتي احساس راحتي ‌كنيد، بدن و كودك شما كمتر تحت استرس قرار مي‌گيرند.

كشيدن دندان

كشيدن دندان، آخرين چاره براي دندانپزشكان است و در صورت امكان همواره تلاش مي‌كنند از كشيدن دندان خودداري كنند. اما اگر دندان شما در اثر پوسيدگي يا كرم خوردگي بيش از حد آسيب ديده باشد به طوري كه نتوان آن را ترميم كرد، مي‌تواند سلامت دهان شما را در معرض خطر قرار دهد و بايد كشيده شود. نگران نباشيد امكان كشيدن دندان در دندانپزشكي بارداري نيز وجود دارد. اما دندانپزشك ممكن است سه ماهه‌ي دوم بارداري را به عنوان زمان ايده آل براي اين كار توصيه كند زيرا در انجام اين روش درماني بايد از عكسبرداري استفاده شود.

دهانشويه و طريقه مصرف آن در بارداري

بسياري از دندانپزشكان معتقدند كه مسواك زدن (دو بار در روز با خمير دندان حاوي فلورايد) مي تواند فلورايد كافي براي محافظت از در برابر پوسيدگي دندان را فراهم مي كند. اما اگر مستعد پوسيدگي هستيد، مي توانيد علاوه بر مسواك زدن و نخ دندان كشيدن ، از دهان شويه حاوي فلورايد استفاده كنيد.

 

براي استفاده صحيح از اين محلول ها نكات زير را دنبال كنيد:

  • از مقدار مناسب استفاده كنيد. براي اين كار برچسپ روي محلول را بخوانيد
  • بعد از ريختن محلول شوينده در داخل دهان، دهان خود را ببنديد و با محلول را داخل دهان خود بچرخانيد
  • دهانشويه را قورت ندهيد. مقادير بالاي فلورايد در صورت بلعيده شدن مي توان مسموميت ايجاد كند.
  • بعد از خارج كردن محلول از دهان دست كم تا 30 دقيقه چيزي نخوريد تا اثر فلورايد كاهش نيابد.
  • از مقدار مناسب استفاده كنيد. براي اين كار برچسپ روي محلول را بخوانيد بعد از ريختن محلول شوينده در داخل دهان، دهان خود را ببنديد و با محلول را داخل دهان خود بچرخانيد

چند نكته و حرف آخر

دندانپزشك بارداري بهترين كسي است كه مي‌تواند در دوران بارداري به شما كمك كند تا جلوي بروز هر مشكلي را بگيريد و با خيال راحت براي سلامت خود و جنين داخل شكمتان تصميم بگيريد. تحقيق كردن هميشه بهترين راه براي كسب اطمينان و پايين برد احتمال پشيماني بعد از انجام يك كار است. اميدواريم اين مطلب براي شما مفيد بوده باشد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۳۹:۵۰ توسط:netware موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :